Koulutukset

PedaBoss - Johtajien aamupalatilaisuudet

Täällä voit selata Osakkeen koulutuksia ja tapahtumia. Koulutukset näkyvät janalla aikajärjestyksessä. Voit myös rajata hakua, tai hakea tietoa koulutuksen nimellä.


Muistathan myös, että tykkäämällä  Osakkeesta Facebookissa uusimmat koulutukset ja tapahtumat ovat helposti ulottuvillasi!

Osakkeen koulutuksiin osallistuminen
Koulutukset on tarkoitettu Osakkeen verkoston henkilöstölle.
Osake ei kustanna osallistujien mahdollisia sijais- tai matkakuluja.
Koulutuksissa tarjotaan pääsääntöisesti kahvi/tee sekä pieni suolainen/makea. Lounaat ovat omakustanteisia.
Voit ilmoittautua koulutuksiin, kun olet kirjautunut järjestelmään.

Picture

PedaBoss: Valmiudet kriisitilanteeseen luodaan rauhallisina aikoina

HUOM! PedaBoss-aamu on siirretty verkkokoulutukseksi koronatilanteesta johtuen.  Linkki koulutukseen tomitetaan ilmoittautuneille lähempänä koulutuksen ajankohtaa.

Koulutus on suunnattu kasvatus- ja opetusalan johto-, esimies- ja tiiminvetotehtävissä toimiville.

Elämämme maailmassa, jossa kohtaamme vääjäämättä osin odotettuja ja osin odottamattomia yllättäviä tilanteita. Myös koronakriisin jälkeen. Tällöin korostuu resilienssin eli sietokyvyn merkitys. Miten kykenemme toiminaan johtotehtävissä, luomaan toimintakulttuurista turvallista sekä henkisesti selviämään tilanteissa, joissa asiat eivät suju odotetulla tavalla?

 

Lue lisää ja osallistu

Tiedot
07.10.2020 08.00 - 10.00
Paikka: Verkkokoulutus, linkki toimitetaan ilmoittautuneille lähempänä koulutuksen ajankohtaa
Kouluttaja(t): Jarno Limnéll, työelämäprofessori, dosentti, toimitusjohtaja
Picture

PedaBoss: Voidaanko alueellista eriytymistä estää sivistystoimen keinoin?

Koulutus on suunnattu johto-, esimies- ja tiiminvetotehtävissä toimiville.

PedaBoss -aamupalatilaisuudessa kuullaan Tampereen kaupunkiseudun eri asuinalueiden väestön hyvinvointieroja tarkastelevasta hyvinvointi-indeksistä sekä tutkimustuloksia siitä, miksi suomalaisten koulujen erot kasvavat, ja miten asuinalue vaikuttaa oppimistuloksiin. Aamupalatilaisuudessa keskustellaan siitä, kuinka alueellista eriytymistä voidaan ehkäistä sivistyspalveluiden keinoin etenkin ennaltaehkäisyn ja varhaisen tuen kehittämisessä.

Paikalla alustamassa ja keskustelemassa ovat Helsingin yliopiston kaupunkimaantieteen apulaisprofessori Venla Bernelius sekä Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän seutusuunnittelupäällikkö Kaisu Kuusela ja kehittämispäällikkö Satu Kankkonen.

Tilaisuudessa on tarjolla aamiainen, jonka saa ravintolan aamiaislinjastosta klo 7.45-9.30 välisenä aikana. Aamiaista voi nauttia neuvottelutilassa. 

Ulko-ovet avautuvat klo 7.45. Tulethan mahdollisuuksien mukaan paikalle ajoissa, jotta ehdit ottaa aamupalaa ennen aloitusta. Varsinaiset puheenvuorot alkavat klo 8.00.

Valtatie30:n parkkeerausohje:

https://static.eeventti.fi/1/general/6153/4d44dfe19758d59389125c3f7781c1f7.PNG

Lue lisää ja osallistu

Tiedot
18.11.2020 08.00 - 10.00
Paikka: Valtatie30, nh1 (Hatanpään valtatie 30)
Kouluttaja(t): Kaupunkimaantieteen apulaisprofessori Venla Bernelius, Helsingin yliopisto sekä seutusuunnittelupäällikkö Kaisu Kuusela ja kehittämispäällikkö Satu Kankkonen, Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä

Takaisin listaukseen