Koulutukset

Terveystiedon ainetiimin tapaaminen

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu Osakkeessa mukana olevien lukioiden eli Pirkanmaan lukioiden terveystiedon opettajille.


Kuvaus

Prosessidraama terveystiedon opetusmenetelmänä

Saamme paikalle loistavan draamaohjaajan Milja Ventolan, joka tutustuttaa meitä prosessidraamaan työvälineenä aineenopetuksessa. Työpajassa on tarkoitus rakentaa yhteinen fiktio ja sen avulla käsitellä teemaa "alkoholin haitat". Milja on suunnitellut meille ohjelman, jonka voi sellaisenaan tai muokattuna toteuttaa myös opiskelijoille. Myös vaihtoehtoinen ohjelma on tarjolla, mikäli osallistujien määrä jää alle kuuden, jolloin varsinaista prosessidraamaa ei ole mielekästä järjestää. Tällöin tutustutaan draaman erilaisiin menetelmiin, joita voi käyttää apuna opetuksessa sellaisenaan tai muokattuna.

Halutessasi voit tulla jo klo 11.15 yhteiselle lounaalle Tammerkosken lukion ruokalaan, jossa voidaan jakaa ajatuksia yleisesti terveystiedon opetuksesta ja muista mieleen nousevista asioista. Lounas on omakustanteinen. Iltapäivällä on tarjolla kahvit.

Ilmoittaudu viim. su 31.10. ja kerro mahdolliset kahvitarjoilua koskevat erityisruokavaliot.


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.


Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä. Ainetiimeistä kerrotaan lisää blogissa: https://ainetiimit.blogspot.com


Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 04.11.2021 12:00 - 16:00
    Paikka Tammerkosken lukio, Sammonkatu 2, Tampere
    Kouluttaja(t) Milja Ventola

Paikkoja

  • Osallistujia 7 /