Koulutukset

Terveystiedon ainetiimin tapaaminen

Lukio-opettajien ainetiimin tapaaminen


Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu Osakkeessa mukana olevien lukioiden eli Pirkanmaan lukioiden henkilöstölle.


Kuvaus

Seksuaalisuus on uudessa OPSissa nostettu terveystiedon kaikille lukiolaisille pakollisen kurssin aiheeksi ja sen käsittely terveyden voimavarana voi olla opettajalle uudenlainen haaste. Kliininen seksologi Jonna Karimo (Väestöliiton Terapiapalvelut) antaa lähestymisnäkökulmia sensitiiviseen aiheeseen: nuoren seksuaalisuuden kohtaaminen.

Kouluttajalta on toivottu, että hänen koulutuksessa käyttämiään esimerkkejä olisi mahdollista hyödyntää ensi syksynä opetuksessa. Jonna Karimolle voi lähettää sähköpostilla (pe 7.5. mennessä) kysymyksiä, toiveita tai ideoita hänen koulutukseensa liittyen. (jonna.karimo at vaestoliitto.fi)

Ilmoittaudu viim. su 9.5. Näin saat sähköpostiisi kutsun Teams-tapaamiseen. 


Materiaalit

Tapaamisen materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin:
https://ainetiimit.blogspot.com/Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.


Lisätietoja

Koulutukseen määräpäivään mennessä ilmoittautuneille lähetetään kutsu verkkotapaamiseen. Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä.


Kirjaudu tai rekisteröidy ilmoittautuaksesi oikeasta yläkulmasta


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 11.05.2021 12:00 - 14:00
    Paikka Teamsissa
    Kouluttaja(t) Jonna Karimo

Paikkoja

  • Osallistujia 8 /