Koulutukset

TAIDEKAARI: Rohkeutta ja välineitä tanssin opetukseen

Varhaiskasvatuksen sekä esi- ja perusopetuksen (0-2 lk) henkilöstölle suunnatussa koulutuksessa tavoitteena on löytää jokaiselle osallistujalle sopiva tapa hyödyntää tanssia lasten kanssa työskennellessä sekä välineitä lasten oman tanssi-ilmaisun löytymiseen ja vahvistamiseen.

Koulutus tarjoaa runsaasti ohjausta ja kannustusta tanssin opetukseen ja käyttöön oman ryhmän kanssa luokkatilassa tai jumppasalissa. Osallistujat saavat käyttöönsä erilaisia tanssitehtäviä, ideoita tanssihetkien toteuttamiseen ja musiikkiehdotuksia. Osallistujilla ei tarvitse olla minkäänlaista aiempaa tanssiharrastusta, tanssitaipumusta tai kokemusta tanssin opettamisesta.

Koulutukseen on hyvä laittaa päälle joustavat, liikkumiseen sopivat vaatteet (mahdollisuuksien mukaan ne voi laittaa jo kotona päälle, jotta vältetään ruuhkaa pukuhuoneessa). Ole mieluiten paljain jaloin tai jalassa luistamattomat tossut (ei lenkkareita). Mukaan tarvitset myös muistiinpanovälineet, vesipullon ja kasvomaskin.

Opetus ja harjoitukset tapahtuvat turvavälein koko koulutuksen ajan. Kouluttaja käyttää visiiriä ja pitää myös turvavälin osallistujiin. Osallistujia pyydetään saapumaan ajoissa tilaan, välttäen ruuhkaa sisääntulo-ovella, naulakoilla ja pukuhuoneessa. Liikelaiturilla on mahdollisuus käsien pesuun saippualla ja myös käsidesiä löytyy. Opetukseen voi osallistua vain täysin oireettomana.

Jotta saamme parhaiten huomioitua osallistujien toiveet, vastaattehan lyhyeen etukäteiskyselyyn ennen koulutukseen tuloa: https://elomake.tampere.fi/lomakkeet/21100/lomakkeet.html


Kirjaudu tai rekisteröidy ilmoittautuaksesi oikeasta yläkulmasta


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

 • 27.10.2020 15:00 - 17:00
  Paikka Liikelaituri, os. Yliopistonkatu 58 D, 1.krs, Tampere (Tampereen Pienteollisuustalo, sisäpiha, D-ovi)
  Kouluttaja(t) Marjo Hämäläinen, yhteisötanssitaiteilija, tanssinopettaja, kouluttaja
 • 03.11.2020 15:00 - 17:00
  Paikka Liikelaituri, os. Yliopistonkatu 58 D, 1.krs, Tampere (Tampereen Pienteollisuustalo, sisäpiha, D-ovi)
  Kouluttaja(t) Marjo Hämäläinen, yhteisötanssitaiteilija, tanssinopettaja, kouluttaja

Paikkoja

 • Osallistujia 15 / 20
 • Varasijalla 0 / 5