Koulutukset

TAIDEKAARI: Kanteleet käyttöön

Koulutuksessa osallistujat saavat tuhdin tieto- ja taitopaketin, jonka avulla voivat ottaa 5-kieliset kanteleet käyttöön omassa päiväkodissaan. Kurssilla opetellaan virittämään kanteleet sekä helppoja, hauskoja soittojuttuja, joita kuka tahansa voi ohjata omalle ryhmälleen. 


Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen henkilöstölle.

Osakkeen koulutukset on tarkoitettu Tampereen kaupunkiseudun kuntien kasvatus- ja opetusalan henkilöstölle. Myös muun Pirkanmaan sekä yksityisten opetuksen järjestäjien ja varhaiskasvatuksen tuottajien on mahdollista osallistua koulutuksiin sovitusti.


Kuvaus

Koulutuksessa osallistujat saavat tuhdin tieto- ja taitopaketin, jonka avulla he voivat ottaa 5-kieliset kanteleet käyttöön omassa päiväkodissaan. Kurssilla opetellaan virittämään kanteleet sekä helppoja, hauskoja soittojuttuja, joita kuka tahansa voi ohjata omalle ryhmälleen. Opettelemme laulun säestämistä ja omien sävellyksien tekemistä kanteleella. Koulutuksessa saa myös vinkkejä lisämateriaaleista ja koulutusmahdollisuuksista.


Suoritustapa

Koulutus toteutetaan kahtena iltapäivänä.


Materiaalit

Materiaali jaetaan koulutuksessa.


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua useimpiin koulutuksiin (tarkistathan koulutuksen kuvauksesta onko osallistuminen rajattu tietyille kunnille). Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100€/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa. Mukaan voivat tulla uudet pirkanmaalaiset varhaiskasvatuksen ja/tai koulutuksen järjestäjät, kun asiasta sovitaan Osakkeen kanssa. Olethan tällöin yhteydessä koordinaattoriin [email protected] .

Valtionavustushankkeissa tuotetut koulutukset ovat aina maksuttomia niille organisaatioille, jotka ovat mukana hankkeessa.


Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksessa ei ole tarjoilua.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta


Kirjaudu tai rekisteröidy ilmoittautuaksesi oikeasta yläkulmasta


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

 • 08.11.2021 15:00 - 17:00
  Paikka Kulttuuriosuuskunta Uulun tilat, Peltokatu 16, 33100 Tampere
  Kouluttaja(t) Petra Käppi, muusikko, musiikintekijä, etnomusikologi, muskariohjaaja, työpajaohjaaja Kulttuuriosuuskunta Uulu
 • 29.11.2021 15:00 - 17:00
  Paikka Kulttuuriosuuskunta Uulun tilat, Peltokatu 16, 33100 Tampere
  Kouluttaja(t) Petra Käppi, muusikko, musiikintekijä, etnomusikologi, muskariohjaaja, työpajaohjaaja Kulttuuriosuuskunta Uulu

Paikkoja

 • Osallistujia 20 / 20
 • Varasijalla 1 / 5