Koulutukset

Ruotsin ainetiimin tapaaminen

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu Osakkeessa mukana olevien lukioiden eli Pirkanmaan lukioiden ruotsinkielen opettajille.


Kuvaus

Verkkotapaamisen alkuosa pidetään Teams-kokouksena ja jälkimmäinen osa Zoomin kautta. Zoomiin on saatavilla oma sovellus. Selaimista se toimii parhaiten Chromella ja Firefoxillakin varsin hyvin.

Ilmoittaudu museo-opastukseen viim. ke 21.4. alla olevan ohjeen mukaan ja ainetiimitapaamiseen viim. su 2.5. Ilmoittautuneet saavat kutsulinkit tapaamiseen.

Teams (tiimin koodi:15y8fzj )

Klo 13.00 aloitus orientoitumalla päivän ohjelmaan ja nauttimalla kupin kuumaa.

Klo 13.30 Språkambassadören Juho Rasa kertoo omasta tehtävästään ruotsin kielen lähettiläänä.

Noin klo 14.00 - 15.00 aiheena ovat hyvinvointi ja onnellisuus. Professori Micael Dahlenin ruotsinkielinen performanssiluento ja keskustelua aiheesta.

Zoom

klo 15:00 lähdemme nauttimaan Tukholman Fotografiska-museon liveopastuksesta. Opas esittelee näyttelyt Mirage (Lovisa Ringborg) ja Coexistence (Cho Gi-Seok). Opastus tapahtuu Zoomin kautta.

Lähetä tämän ilmoittautumisen lisäksi osoitteeseen [email protected] tieto siitä sähköpostiosoitteesta, johon haluat Zoom-kutsun museo-opastusta varten.

Kevätterveisin Nina Forsblom ja Tiina Nokkonen


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.


Lisätietoja

Koulutukseen määräpäivään mennessä ilmoittautuneille lähetetään kutsu verkkotapaamiseen. Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä.


Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 04.05.2021 13:00 - 16:00
    Paikka Verkossa

Paikkoja

  • Osallistujia 16 /