Koulutukset

Psykologian ainetiimin tapaaminen

Lukio-opettajien ainetiimin tapaaminen


Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu Osakkeessa mukana olevien lukioiden eli Pirkanmaan lukioiden psykologian opettajille


Kuvaus

Psykologian ainetiimiin aiheena on oikeus- ja kriminaalipsykologia sekä oikeuspsykologin työ. Vierailevana luennoitsijana (etänä) on Helinä Häkkänen-Nyholm. Ainetiimin tapaaminen toteutetaan sekä lähi- että etätoteutuksena.

13.00 Läsnäoleville pieni välipala, vapaata keskustelua & halukkaat ainetiimin vetäjäksi?

13.30 Helinä Häkkänen-Nyholm: Oikeuspsykologin työ (verkko-osuus avautuu klo 13.25)

15.00 alk. Loppukeskustelu luennosta.  

Fyysisesti ainetiimi kokoontuu Klassillisella lukiolla luokassa r204. Sisäänkäynti on Tuomiokirkon kadun uuden yhdysrakennuksen lasiovista. Mikäli tulet paikan päälle, koulu tarjoaa kahvin ja pienen välipalan. Asetumme luokkaan väljästi ja paikan päälle näin mahtuu yhdeksän osallistujaa. 

Ilmoittaudu viimeistään pe 16.4. seuraavasti:  Valitse kohta erikoisruokavaliot ja kerro sen vastauskenttään sekä nimesi, että se haluatko osallistua lähi- vai etätapaamiseen - sekä tarvittaessa myös erikoisruokavalio (esim. "HannaM. lähitapaamine, laktoositon"). Verkkotapaamisen linkki lähetetään 1-2 päivää etukäteen kaikille ilmoittautuneille ja lähitapaamiseen ilmoittautuneet saavat varmistuksen lähitapaamisen toteutumisesta ja siitä, ovatko mahtuneet mukaan lähiryhmään. 


Materiaalit

Tapaamisen materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin:
https://ainetiimit.blogspot.com/


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.


Lisätietoja

Koulutukseen määräpäivään mennessä ilmoittautuneille lähetetään kutsu verkkotapaamiseen. Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä.


Kirjaudu tai rekisteröidy ilmoittautuaksesi oikeasta yläkulmasta


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 21.04.2021 13:30 - 15:30
    Paikka Verkossa ja luokka r204, Tampereen Klassillinen lukio, Tuomiokirkonkatu 5
    Kouluttaja(t) Helinä Häkkänen-Nyholm

Paikkoja

  • Osallistujia 11 /