Koulutukset

Perusopetuksen päättöarvioinnin kriteerien uudistukset

Koulutuksessa kerrataan arvioinnin uudistamiseen liittyviä keskeisiä periaatteita ja käydään läpi uusia päättöarvioinnin kriteerejä esimerkkien avulla. Koulutuksessa ei käsitellä yksittäisen oppiaineen näkökulmaa, vaan luodaan pohjaa koulu- tai aluetasoiseen keskusteluun ja työskentelyyn.


Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu perusopetuksen vuosiluokkien 7.-9. opettajille.

Osakkeen koulutukset on tarkoitettu Tampereen kaupunkiseudun kuntien kasvatus- ja opetusalan henkilöstölle. Myös muun Pirkanmaan sekä yksityisten opetuksen järjestäjien ja varhaiskasvatuksen tuottajien on mahdollista osallistua koulutuksiin sovitusti.


Kuvaus

Koulutuksessa tarjotaan tietoa ja mahdollisuus yhteiseen keskusteluun perusopetuksen päättöarvioinnin kriteerien uudistuksista. Koulutuksessa kerrataan arvioinnin uudistamiseen liittyviä keskeisiä periaatteita ja käydään läpi uusia päättöarvioinnin kriteerejä esimerkkien avulla. Koulutuksessa ei käsitellä yksittäisen oppiaineen näkökulmaa, vaan luodaan pohjaa koulu- tai aluetasoiseen keskusteluun ja työskentelyyn.


Suoritustapa

Koulutus suoritetaan verkkokoulutuksena.


Materiaalit

Koulutusten materiaalit löytyvät kunkin koulutuksen sivulta muutamaa päivää koulutuksen jälkeen. Käythän siis itsenäisesti poimimassa materiaalit Eeventistä.


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua useimpiin koulutuksiin (tarkistathan koulutuksen kuvauksesta onko osallistuminen rajattu tietyille kunnille). Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100€/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa. Mukaan voivat tulla uudet pirkanmaalaiset varhaiskasvatuksen ja/tai koulutuksen järjestäjät, kun asiasta sovitaan Osakkeen kanssa. Olethan tällöin yhteydessä koordinaattoriin [email protected] .

Valtionavustushankkeissa tuotetut koulutukset ovat aina maksuttomia niille organisaatioille, jotka ovat mukana hankkeessa.


Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Osakkeen lähikoulutuksissa tarjotaan pääsääntöisesti aamukahvi/ -tee ja pieni suolainen sekä iltapäiväkahvi/ -tee. Lounaat ovat omakustanteisia, ellei toisin mainita.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta.


Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 13.09.2021 14:15 - 15:45
    Paikka Verkkokoulutus, linkki toimitetaan ilmoittautuneille
    Kouluttaja(t) Tanja Jurvanen, erikoissuunnittelija, Tampereen kaupungin sivistyspalvelut

Paikkoja

  • Osallistujia 33 / 100
  • Varasijalla 0 / 5

Materiaalit