Koulutukset

PedaBoss: Työ 2.0 - Lupa tehdä fiksummin!

Johtajille suunnattu aamupalatilaisuuksien konsepti uudistuu ja kulkee nyt nimellä PedaBoss -tilaisuudet. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Tredun kanssa ja ne ovat suunnattuja kaikille pirkanmaalaisille kasvatus- ja opetusalan johtajille.

Kuinka työelämän muutos näkyy ja/tai sen tulisi näkyä kasvatus- ja opetusalan johtajien työssä? Miten tuetaan kokeilukulttuuria ja viritetään työhön vaikuttavat tekijät sellaisiksi työ tuloksekasta ja mielekästä? Millaiset työnteon tavat ennakoivat korkeaa tuottavuutta asiantuntijatyössä? Millaista johtamista se edellyttää? Valtiovarainministeriön, Valtiokonttorin, Senaatti-kiinteistön ja Valtorin yhteistyöhanke Työ 2.0 antaa työkaluja, käytännön malleja ja vinkkejä työntekemisen tapojen uudistamiseen.

Tilaisuuden alustajana on Valtionvarainministeriön kehittämispäällikkö Virpi Einola-Pekkinen. Hän on koulutukseltaan kasvatustieteilijä ja työskennellyt yli 30 vuotta valtionhallinnossa erilaisissa kehittämistehtävissä. Tällä hetkellä työkentästä pääosan muodostaa Työ 2.0 –kokonaisuus, jossa uudistetaan kokonaisvaltaisesti virkamiesten työtapoja ja hallintokulttuuria. Lisätietoja työ 2.0 -hankkeesta http://vm.fi/tyo-2.0

Tredun opiskelijat valmistavat ja tarjoilevat osallistujille aamupalan alkaen klo 8.00.


Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 29.11.2017 08:00 - 10:00
    Paikka Tredun toimipiste, Santalahdentie 10, tila A221 (käynti Sanlahdenkadun pääsisäänkäynnin kautta)
    Kouluttaja(t) Valtionvarainministeriön kehittämispäällikkö Virpi Einola-Pekkinen

Paikkoja

  • Osallistujia 47 / 55

Materiaalit