Koulutukset

Musiikkiproduktiot monialaisena oppimiskokonaisuutena

Koulutus on suunnattu esi-, perus- ja lukio-opetuksen opettajille. Koulutuspäivän aikana tutustutaan musiikkiproduktion valmistamiseen monialaisena oppimiskokonaisuutena.

Tavoitteena on käydä läpi musiikkiproduktion toteuttamissa huomioitavia asioita, kuten oppilaiden ja henkilökunnan osallistaminen, opetussuunnitelman tavoitteiden ja arvioinnin huomioiminen projektin suunnittelussa ja toteuttamisessa, tekijänoikeusasiat, tekninen välineistö, markkinointi, ohjaus, tanssikoreografiat, lavastus ja puvustus. Koulutuksessa jaetaan valmiita materiaaleja ja vinkkejä musiikkiproduktioihin. 

Jokaisessa koulussa on lukuvuosittain ainakin yksi selkeä teema, projekti tai jakso, jossa yhdistellään eri oppiaineiden sisältöjä ja käsitellään valittua aihetta useiden oppiaineiden näkökulmista. Näitä kutsutaan monialaisiksi oppimiskokonaisuuksiksi. Oppilaat osallistuvat monialaisten oppimiskokonaisuuksien suunnitteluun koulussaan.

Musiikkiprojekti sopii erittäin hyvin koko koulun tai esimerkiksi yhden luokka-asteen monialaiseksi oppimiskokonaisuudeksi. Perehdymme koulutuksessa musiikkiproduktion toteuttamisen kannalta tärkeisiin asioihin. Tervetuloa virkistymään, verkostoitumaan, oppimaan ja saamaan intoa työhön!

Koulutuksessa on tarjolla aamukahvi/tee ja suolainen sekä iltapäiväkahvi.

Monitoimitalo13 ulko-ovet avataan klo 8.15.


Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 02.09.2019 09:00 - 15:00
    Paikka Monitoimitalo13, Stage, (Satakunnankatu13), käynti Pellavatehtaankadun puolelta
    Kouluttaja(t) KM Terhi Niinimaa ja KM Kimmo Hermonen

Paikkoja

  • Osallistujia 29 / 30
  • Varasijalla 0 / 3