Koulutukset

Musiikin ainetiimin tapaaminen

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu Osakkeessa mukana olevien lukioiden eli Pirkanmaan lukioiden musiikin opettajille.


Kuvaus

Koulutuspäivä keskittyy sambarytmeihin. Kouluttajina ovat samba-ammattilaiset Sami Kontola, joka on soittanut vuosikausia Rio de Janeiron maineikkaassa Mangueiran sambakoulussa, ja Claudio Altamirano, joka puolestaan on soittanut Estácio de Sa:n kuuluisassa rumpuryhmässä. Lämpimästi tervetuloa mukaan laskeutumaan syyslomalle samban tahtiin! Ainetiimi tarjoaa iltapäiväkahvit soiton lomassa.

Sambaajat voivat halutessaan jatkaa viikonloppua osallistumalla myös Super Samba Weekendiin, joka järjestetään samassa paikassa 15.-17.10. Lisätietoja tapahtumasta: https://www.facebook.com/Super-Samba-Weekend-2100897483380935

Ilmoittaudu viim. to 14.10. 


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.


Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä. Ainetiimeistä kerrotaan lisää blogissa: https://ainetiimit.blogspot.com


Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 15.10.2021 12:00 - 16:00
    Paikka Haiharan kartano, Haiharankatu 30, Tampere
    Kouluttaja(t) Sami Kontola ja Claudio Altamirano

Paikkoja

  • Osallistujia 6 /