Koulutukset

Move!sta on moneksi - käytännöt tutuksi ja hyvät kokemukset jakoon

Koulutus on tarkoitettu ala- ja yläkoulun henkilökunnalle (esim. luokan- ja aineenopettajat, koulunkäyntiavustajat ja kouluterveydenhuollon edustajat). Koulutuksessa lisätään perusopetuksen henkilökunnan Move!-osaamista ja kehitetään koulujen Move!-toimintakulttuuria. Koulutuksessa käydään läpi mittausten pääperiaatteet, kiinnitetään huomiota mittausten turvallisuusnäkökulmiin ja ennen kaikkea jaetaan toimivia arjen käytänteitä ammattilaisten kesken. Move!-mittaukset tulee olla tehtynä syyskuun loppuun mennessä, joten saat koulutuksen opit suoraan käyttöön. Käännetään yhdessä Move!-mittaukset koulutyön voimavaraksi!

Move!-koulutuksen viisi sisältöosiota 1. Mitkä ovat Move!-järjestelmän tavoitteet ja miten ne saavutetaan? 2. Miten toteutan Move!-mittaukset turvallisesti? 3. Millaisia ovat alakoulujen Move!-käytänteet? 4. Millaisia ovat yläkoulujen Move!-käytänteet? 5. Miten Move! parhaimmillaan toimii?

Päivän aikataulu

12.00 iltapäiväkahvi

12.15-13.30 luento-osuus Move!-järjestelmästä

13.30-14.15 workshop-työskentelyä

14.15-14.30 tauko

14.30-16.00 Move!-mittaukset käytännössä (liikuntasalissa)


Koulutus on valitettavasti peruttu


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 29.08.2019 12:15 - 16:00
    Paikka Koulutustila Talvi, UKK-instituutti, Kaupinpuistonkuja 1, Tampere
    Kouluttaja(t) LitM, tohtorikoulutettava, hallinto- ja kehitysjohtaja Anne-Mari Jussila, TtT, erityistutkija Pauliina Husu ja KM, suunnittelija Raija Oksanen, UKK-instituutti

Paikkoja

  • Osallistujia 0 / 50