Koulutukset

Mielenterveyden ensiapu®: Haavoittuva mieli - tunnista ja tue

Mielenterveyden ensiapu®: Haavoittuva mieli - tunnista ja tue -koulutuksien tarkoituksena on lisätä tietoa tavallisimmista mielenterveyden häiriöistä, niiden oireista ja siitä, miten voi toimia, kun kohtaa mielenterveyden ongelmia. Koulutus rohkaisee ottamaan puheeksi vaikeitakin asioita sekä antaa valmiuksia tukea ja ohjata tarvittaessa eteenpäin. Koulutukseen sisältyy osallistujille maksuton oppikirja.

Kaikille pirkanmaalaisille lasten ja nuorten ja lapsiperheiden kanssa työskenteleville suunnatun kaksipäiväinen koulutuksen tavoitteena on vahvistaa osallistujien mielenterveysosaamista tarjoamalla asianmukaista tietoa psyykkisistä oireista, vähentää mielenterveyden ongelmiin liittyvää stigmaa ja antaa valmiuksia toimia, kun kohtaa mielenterveyden ongelmia.

Mielenterveyden ensiapu®: Haavoittuva mieli - tunnista ja tue -koulutuksessa tutustutaan yleisimpien mielenterveyden häiriöihin kuten masennukseen ja ahdistuneisuuteen. Lisäksi käsitellään itsetuhoista käytöstä, psykoositiloja ja päihteiden väärinkäyttöä sekä opetellaan soveltamaan mielenterveyden ensiavun askeleita.

Yhteistyössä Suomen Mielenterveysseuran kanssa järjestettävän Mielenterveyden ensiapu®: Haavoittuva mieli - tunnista ja tue -koulutuksen käyneet voivat hakea maksuttomaan ohjaajakoulutukseen.

Koulutus on maksuton kaikille lasten, nuorten ja lapsiperheiden kanssa työskenteleville.


Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

 • 19.02.2018 09:00 - 15:30
  Paikka Monitoimitalo 13 (Satakunnankatu 13), Stenvall (käynti Pellavatehtaankadun puolelta)
  Kouluttaja(t) Juha Ahonen, Koordinointipäällikkö, Pirkanmaan mielenterveystyön kehittämisyksikkö
 • 22.02.2018 09:00 - 15:30
  Paikka Monitoimitalo 13 (Satakunnankatu 13), Strömmer (käynti Pellavatehtaankadun puolelta)
  Kouluttaja(t) Juha Ahonen, Koordinointipäällikkö, Pirkanmaan mielenterveystyön kehittämisyksikkö

Paikkoja

 • Osallistujia 22 / 25
 • Varasijalla 0 / 5