Koulutukset

Mielenterveyden ensiapu® 2: Haavoittuva mieli - tunnista ja tue

Kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville suunnatun kaksipäiväinen koulutuksen tavoitteena on vahvistaa osallistujien mielenterveysosaamista tarjoamalla asianmukaista tietoa psyykkisistä oireista, vähentää mielenterveyden ongelmiin liittyvää stigmaa ja antaa valmiuksia toimia, kun kohtaa mielenterveyden ongelmia.

Mielenterveyden ensiapu®: Haavoittuva mieli - tunnista ja tue -koulutuksen tarkoituksena on lisätä tietoa tavallisimmista mielenterveyden häiriöistä, niiden oireista ja siitä, miten voi toimia, kun kohtaa mielenterveyden ongelmia. Koulutus rohkaisee ottamaan puheeksi vaikeitakin asioita sekä antaa valmiuksia tukea ja ohjata tarvittaessa eteenpäin. Koulutukseen sisältyy osallistujille maksuton oppikirja.

Mielenterveyden ensiapu®: Haavoittuva mieli - tunnista ja tue -koulutuksessa tutustutaan yleisimpien mielenterveyden häiriöihin kuten masennukseen ja ahdistuneisuuteen. Lisäksi käsitellään itsetuhoista käytöstä, psykoositiloja ja päihteiden väärinkäyttöä sekä opetellaan soveltamaan mielenterveyden ensiavun askeleita.

Koulutuksessa tarjotaan aamukahvi +suolainen sekä iltapäiväkahvi.

Monitoimitalo13 ulko-ovet aukeavat klo 8.15.

 


Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

 • 04.09.2019 09:00 - 15:30
  Paikka Monitoimitalo 13 (Satakunnankatu 13), Vintti, (käynti Pellavatehtaankadun puolelta)
  Kouluttaja(t) Asiantuntijahoitaja Jarna Mäkinen
 • 05.09.2019 09:00 - 15:30
  Paikka Monitoimitalo 13 (Satakunnankatu 13), Vintti, (käynti Pellavatehtaankadun puolelta)
  Kouluttaja(t) Asiantuntijahoitaja Jarna Mäkinen

Paikkoja

 • Osallistujia 18 / 20
 • Varasijalla 0 / 5