Koulutukset

Mielenterveyden ensiapu® 2: Haavoittuva mieli - tunnista ja tue

Kaksipäiväinen koulutus on suunnattu kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville, mutta eritoten huomiota kiinnitetään varhaiskasvatus- ja peruskouluikäisiin lapsiin. 

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa osallistujien mielenterveysosaamista tarjoamalla asianmukaista tietoa psyykkisistä oireista, vähentää mielenterveyden ongelmiin liittyvää stigmaa ja antaa valmiuksia toimia, kun kohtaa mielenterveyden ongelmia.

Mielenterveyden ensiapu®: Haavoittuva mieli - tunnista ja tue -koulutuksen tarkoituksena on lisätä tietoa tavallisimmista mielenterveyden häiriöistä, niiden oireista ja siitä, miten voi toimia, kun kohtaa mielenterveyden ongelmia. Koulutus rohkaisee ottamaan puheeksi vaikeitakin asioita sekä antaa valmiuksia tukea ja ohjata tarvittaessa eteenpäin. Koulutukseen sisältyy osallistujille maksuton oppikirja.

Mielenterveyden ensiapu®: Haavoittuva mieli - tunnista ja tue -koulutuksessa tutustutaan yleisimpien mielenterveyden häiriöihin kuten masennukseen ja ahdistuneisuuteen. Lisäksi käsitellään itsetuhoista käytöstä sekä opetellaan soveltamaan mielenterveyden ensiavun askeleita. Koulutuksessa on mukana kokemusasiantuntija.

Koulutuksessa tarjotaan aamukahvi +suolainen sekä iltapäiväkahvi.

Monitoimitalo13 ulko-ovet aukeavat klo 8.15.


Kirjaudu tai rekisteröidy ilmoittautuaksesi oikeasta yläkulmasta


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

 • 03.02.2021 09:00 - 15:30
  Paikka Monitoimitalo 13 (Satakunnankatu 13), Stenvall, (käynti Pellavatehtaankadun puolelta)
  Kouluttaja(t) Asiantuntijahoitaja Jarna Mäkinen sekä kokemusasiantuntija
 • 04.02.2021 09:00 - 15:30
  Paikka Monitoimitalo 13 (Satakunnankatu 13), Stenvall, (käynti Pellavatehtaankadun puolelta)
  Kouluttaja(t) Asiantuntijahoitaja Jarna Mäkinen sekä kokemusasiantuntija

Paikkoja

 • Osallistujia 21 / 20
 • Varasijalla 5 / 5