Koulutukset

Kohti lukuiloa

Koulutuksen kohderyhmä on  alakoulujen henkilöstö, luokanopettajat, kouluavustajat, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajat.

Oletko miettinyt, miten innostaa lapsia ja nuoria lukemaan? Tai miten liittää kirjallisuus ja lukeminen luontevasti osaksi erilaisia sisältöjä ja oppiaineita?

Kohti lukuiloa -koulutuksessa käsitellään toiminnallista lukemista, monilukutaitoa ja lukuiloa- ja motivaatiota tuottavia toimia, joita jokainen koulun aikuinen voi toteuttaa omassa työssään. Koulutuksessa tutustutaan lastenkirjojen lukemattomiin mahdollisuuksiin ja työstetään pienryhmissä suunnitelmia koulutyöhön lastenkirjan pohjalta. Lastenkirjoja voidaan käyttää eri oppiaineissa, laaja-alaisen osaamisen kokonaisuudessa tai esimerkiksi iltapäivätoiminnassa. Lisäksi pohditaan ideoidaan erilaisia tapoja kannustaa ja innostaa lapsia ja perheitä lukemaan ja mietitään sitä, miten lukeminen voidaan tehdä näkyväksi koulun arjessa.

Koulutuksessa tarjotaan aamu- ja iltapäiväkahvi ja -tee. Monitoimitalo13 ulko-ovet aukeavat klo 8.15.


Kirjaudu tai rekisteröidy ilmoittautuaksesi oikeasta yläkulmasta


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 10.02.2021 09:00 - 15:00
    Paikka Monitoimitalo13, Stenvall, Satakunnankatu 13, (käynti Pellavatehtaankadun puolelta)
    Kouluttaja(t) Suvi Ylönen, YTM, KM, varhaiskasvatuksen opettaja, erityispedagogiikan jatko-opiskelija, Niilo Mäki Instituutti

Paikkoja

  • Osallistujia 2 / 30
  • Varasijalla 0 / 5