Koulutukset

Kaikki peliin! Oppimispelit ja pelilliset menetelmät eriyttämisen tukena

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena.

Kaikki peliin! -koulutus on peruskoulun ja lukioiden opettajille suunnattu koulutuspäivä, jossa tutustutaan pelillisyyteen teoriassa ja käytännössä.


Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu peruskoulun ja lukioiden opettajille.

Osakkeen koulutukset on tarkoitettu Tampereen kaupunkiseudun kuntien kasvatus- ja opetusalan henkilöstölle. Myös muun Pirkanmaan sekä yksityisten opetuksen järjestäjien ja varhaiskasvatuksen tuottajien on mahdollista osallistua koulutuksiin sovitusti.


Kuvaus

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena.

Kaikki peliin! -koulutus on peruskoulun ja lukioiden opettajille suunnattu koulutuspäivä, jossa tutustutaan pelillisyyteen teoriassa ja käytännössä. Koulutuksen painopiste on osallisuuden ja integraation lisäämisessa niin oman opetuksen suunnittelussa kuin käytännön toteuttamisessakin. Koulutuksessa hyödynnetään pelillistämisen menetelmiä digitaalisin välinein, perinteisin pelein ja näiden sekoituksin. Tärkeä oppi on se, että kaikki osaavat - myös opettaja!

Pelillistämisen idea on tehdä oppimiskokemuksesta oppilaalle hauska ja motivoiva. Oppimisessa pelien tarkoitus ei kuitenkaan ole pelkkä viihdyttäminen vaan tärkeintä on opittava asia ja sen sisäistäminen. Tähän etsitään koulutuksessa ideoita ja rakennuspalikoita. Koulutuksessa tutustutaan pelillistämiseen myös käytännössä: itse pelaten. Osallistujat pääsevät tutustumaan niin ilmaiselle kuin maksulliselle alustalle rakennettuihin peleihin sekä pohtimaan yhdessä pelillistämistä ilman digilaitteita. Keskustelu ja yhteinen ideointi kantaa omassa työssä vielä pitkään koulutuksen jälkeen!

 


Suoritustapa

Koulutus toteutetaan verkossa. Linkki toimitetaan ilmoittautuneille.


Materiaalit

Koulutusten materiaalit löytyvät osoitteesta http://koulutusmukana.blogspot...


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua useimpiin koulutuksiin (tarkistathan koulutuksen kuvauksesta onko osallistuminen rajattu tietyille kunnille). Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100€/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa. Mukaan voivat tulla uudet pirkanmaalaiset varhaiskasvatuksen ja/tai koulutuksen järjestäjät, kun asiasta sovitaan Osakkeen kanssa. Olethan tällöin yhteydessä koordinaattoriin [email protected] .

Valtionavustushankkeissa tuotetut koulutukset ovat aina maksuttomia niille organisaatioille, jotka ovat mukana hankkeessa


Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Osakkeen lähikoulutuksissa tarjotaan pääsääntöisesti aamukahvi/ -tee ja pieni suolainen sekä iltapäiväkahvi/ -tee. Lounaat ovat omakustanteisia, ellei toisin mainita.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta


Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 20.04.2021 09:00 - 15:30
    Paikka Verkkokoulutus, linkki toimitetaan ilmoittautuneille
    Kouluttaja(t) Anna Uusiniitty, FM, Äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, digikouluttaja, S2-opettaja, draamaopettaja, neuropsykiatrinen valmentaja, ADHD-liiton Strategia-ohjaaja

Paikkoja

  • Osallistujia 33 / 35
  • Varasijalla 0 / 2