Koulutukset

Erityisopettajien ainetiimin tapaaminen

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu Osakkeessa mukana olevien lukioiden eli Pirkanmaan lukioiden erityisopettajille.


Kuvaus

Teams-tapaamisessa keskustellaan ainakin erilaisista kirjaamisista, Meri Lähteenoksan lähestyvästä koulutuksesta, LEO-tapaamisesta ja oman LEO-järjestäjävuoromme etenemisestä sekä OAJ-asioista ja lukion erityisopettajien omasta järjestäytymisestä sekä tarvittaessa YTL:stä.

Ilmoittaudu viim. ke 8.9., niin saat Teams-kutsun s-postiisi ennen tapaamista. 


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.


Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä. Ainetiimeistä kerrotaan lisää blogissa: https://ainetiimit.blogspot.com


Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 10.09.2021 12:00 - 13:30
    Paikka Teams

Paikkoja

  • Osallistujia 17 /