Koulutukset

Draaman työkaluja globaalikasvatukseen

Kohderyhmä: alakoulun henkilöstö, erityisesti 3.-6. luokkien henkilöstö, mutta koulutus sopii kaikille draamapedagogiikan opetuskäytöstä kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta draaman käytöstä ei tarvitse olla.

Koulutuksen tavoitteena on:    

- Saada omakohtainen elämys tai idea, miten toteuttaa globaalikasvatusta ja maailmankansalaisen taitojen oppimista lasten kanssa toiminnallisesti.    

- Tutustua draama- ja osallistaviin menetelmiin, joiden avulla voidaan harjoitella toisen asemaan eläytymistä, erilaisten näkökulmien ottamista ja ongelmanratkaisutaitoja

- Antaa välineitä viedä opetussuunnitelman mukaista globaalikasvatusta ja oppimisnäkemystä koulutyön arkeen draaman keinoin.

Koulutuksesta saat itsellesi materiaalipaketin!

Globaalikasvatus on toimintaa, joka avaa ihmisten silmät ja mielen maailman erilaisille todellisuuksille ja herättää heissä halun toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Draaman keinot ovat välineitä aidon dialogin mahdollistavalle pedagogiikalle. Ne ovat ajatteluprosessia tukevia rakennuspalikoita, joilla laaja-alaista opetusta on helppo toteuttaa eri oppiaineissa.

Lisätietoja: Tarja-Kaarina Lääperi, [email protected]


Kirjaudu tai rekisteröidy ilmoittautuaksesi oikeasta yläkulmasta


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 05.11.2020 13:00 - 16:00
    Paikka Monitoimitalo 13, tila Stenvall os. Satakunnankatu 13, Tampere
    Kouluttaja(t) Annukka Toivonen, globaalikasvatuksen asiantuntija ja yhteisöpedagogi, Rauhankoulu, yhteistyössä Tampereen seudun Maailmankoulun kanssa

Paikkoja

  • Osallistujia 0 / 25
  • Varasijalla 0 / 2