Koulutukset

Digiajan osaamisen hyvät käytännöt varhaiskasvatuksessa

Lähes sata varhaiskasvatuksen ammattilaista Pirkanmaalta on päivittänyt digiajan osaamistaan OPH:n rahoittaman Varhaiskasvattajan digitaalinen työote -hankkeen koulutuksissa. Digitaalinen työote tarkoittaa kokonaisvaltaista ymmärrystä digitaalisen mediakulttuurin merkityksestä ja mahdollisuuksista pienen lapsen elämässä ja varhaiskasvatuksessa. Se on myös taitoa hyödyntää mediakasvatusta ja digivälineitä tarkoituksenmukaisesti kasvatustyössä.

Hankkeen seminaarissa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja mediakasvatuksen asiantuntijoilta ja tutustutaan innostaviin esimerkkeihin arjen hyvistä käytännöistä ja pedagogisesta kehittämistyöstä Tampereen kaupunkiseudulla. Puhujina mm. yliopistonlehtori Sara Sintonen, erityisasiantuntija Saara Salomaa sekä arjen kehittäjiä kaupunkiseudun kunnista. Tarkempi ohjelma julkaistaan elokuussa.

Seminaari on suunnattu hankkeen koulutuksiin osallistuneille sekä kaikille muille digiosaamisen kehittämisestä kiinnostuneille varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen ammattilaisille.

Tule mukaan kuulemaan ja jakamaan kokemuksia jo tehdystä kehittämistyöstä sekä inspiroitumaan uusista näkökulmista digiajan varhaiskasvatuksessa!

Koulutuksessa tarjotaan aamukahvi/tee ja suolainen sekä iltapäiväkahvi/tee.

Monitoimitalo13 ulko-ovet aukeavat klo 8.15.

 

 


Kirjaudu tai rekisteröidy ilmoittautuaksesi oikeasta yläkulmasta


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 01.10.2019 09:00 - 15:00
    Paikka Monitoimitalo13, Wivi Lönn-sali ja Stenvall, (Satakunnankatu 13), käynti Pellavatehtaankadun puolelta
    Kouluttaja(t) Mediakasvatuksen asiantuntija, kouluttaja, KM, LTO Johanna Sommers-Piiroinen, yliopistonlehtori Sara Sintonen ja erityisasiantuntija Saara Salomaa

Paikkoja

  • Osallistujia 18 / 90
  • Varasijalla 0 / 5