Koulutukset

Biologian ja maantieteen ainetiimin tapaaminen

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu Osakkeessa mukana olevien lukioiden eli Pirkanmaan lukioiden biologian ja maantieteen opettajille. Myös yhteiskuntaopin opettajat ovat tervetulleita!


Kuvaus

Tervetuloa kiertotalouskoulutukseen!

Kiertotalous on paljon muutakin kuin kierrätystä. Se on systeeminen muutos koko yhteiskuntaan. Siinä yhdistyvät luonnonvarojen kestävä käyttö, ilmastonmuutoksen torjunta ja taloudelliset mahdollisuudet. Koulutuksessa pääsemme tutustumaan kiertotalouteen syvällisesti, ja lisäksi saamme työkaluja kiertotalouden opettamiseen.

Opettajanamme tässä kolmen tunnin etäkoulutuksessa on Päivi Kosunen, joka on kouluttanut aiheesta satoja opettajia.

Kolmituntinen koostuu teoriasta ja käytännön sovelluksista. Fokus on siinä, miten saamme tuloksekkaasti opetettua kiertotaloutta lukiolaisille.

Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 25.10.2021.


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.


Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä. Ainetiimeistä kerrotaan lisää blogissa: https://ainetiimit.blogspot.com


Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 01.11.2021 09:00 - 12:00
    Paikka Verkossa
    Kouluttaja(t) Päivi Kosunen

Paikkoja

  • Osallistujia 15 /