Koulutukset

Aivot - Yhdessä käyttöön -oppimateriaaliprojektin arviointi- ja visiointipäivä

Kyseessä on Aivot - Yhdessä käyttöön -oppimateriaaliprojektin arviointi- ja visiointipäivä, joten ilmoittauduthan vain, jos olet saanut sähköpostiisi kutsun. Päivä on suunnattu oppimateriaaliprojektiin osallistuville kaupungeille/kunnille (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi). 


Kohderyhmä

Tilaisuuteen on kutsuttu kuntien opetuspäälliköt sekä oppimateriaalin tekijätiimi.


Kuvaus

Tilaisuuteen liittyvä ennakkotehtävä toimitetaan ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

ALUSTAVA OHJELMA

Klo 8.45 – 9.00 Aamukahvi ja avaus

Klo 9.00 – 9.30 Näin se kaikki alkoi, opetuspäällikkö Marko Lahtinen, Lempäälän kunta

Klo 9.30 - 10.15 Kokemuksia Aivot - Yhdessä käyttöön materiaalin tekemisestä sekä opastus materiaalin käyttöasteen tarkasteluun kunnittain, projektipäälliköt Lauri Harju, Lempäälän kunta ja Helka Lempilä, Pirkkalan kunta

Klo 10.15 - 10.45 Kohti uutta oppimateriaalia - tavoitteet ja lähtökohdat osana seudullista opetussuunnitelmatyötä

Klo 10.45 - 11.00 Ohjeistus iltapäivän ryhmätyöskentelyyn, koordinaattori Katariina Ratia, Tampereen seudun Osake

Klo 11.00 – 12.00 Yhteinen lounas

Klo 12.00 – 14.30 Yhteistä ryhmätyöskentelyä, ja iltapäiväkahvit omaan tahtiin työskentelyn lomassa klo 13.30-14.30 välissä

Klo 14.30 – 15.00  Päivän päätös ja jatkosta sopiminen


Suoritustapa

Koko päivän lähikoulutus.


Materiaalit

Koulutusten materiaalit löytyvät kunkin koulutuksen sivulta muutamaa päivää koulutuksen jälkeen. Käythän siis itsenäisesti poimimassa materiaalit Eeventistä.


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua useimpiin koulutuksiin (tarkistathan koulutuksen kuvauksesta onko osallistuminen rajattu tietyille kunnille). Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100€/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa. Mukaan voivat tulla uudet pirkanmaalaiset varhaiskasvatuksen ja/tai koulutuksen järjestäjät, kun asiasta sovitaan Osakkeen kanssa. Olethan tällöin yhteydessä koordinaattoriin [email protected] .

Valtionavustushankkeissa tuotetut koulutukset ovat aina maksuttomia niille organisaatioille, jotka ovat mukana hankkeessa.


Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Osakkeen lähikoulutuksissa tarjotaan pääsääntöisesti aamukahvi/ -tee ja pieni suolainen sekä iltapäiväkahvi/ -tee. Lounaat ovat omakustanteisia, ellei toisin mainita.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta.


Koulutus on valitettavasti peruttu


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 23.08.2021 08:45 - 15:00
    Paikka Monitoimitalo13, Vintti, Satakunnankatu 13, Tampere (käynti Pellavatehtaankadun puolelta)
    Kouluttaja(t) Useita

Paikkoja

  • Osallistujia 0 / 20
  • Varasijalla 0 / 5