Koulutukset

Äidinkielen ainetiimin tapaaminen

Lukio-opettajien ainetiimin tapaaminen


Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu Osakkeessa mukana olevien lukioiden eli Pirkanmaan lukioiden äidinkielen opettajille.


Kuvaus

Aihe: Viime ainetiimissä toivottua yhteistä ideointia, joka tukee ensi vuoden uusien opintojaksojen opettamista. Tuotetaan ja jaetaan ideoita (esim. miten kirjojen lukeminen toteutetaan eri opintojaksoissa, uusia ajatuksia arviointiin, vuorovaikutusmoduulin toteutus...). 

Huom. tapaaminen on suunnattu ihan kaikille Osakkeen lukioiden äidinkielen opettajille, eikä tarkoitus ole käsitellä pelkästään mitään Tampereen kaupungin lukioiden linjauksia vaan vapaasti ideoida ja jakaa ajatuksia.

Ilmoittaudu viim. ti 20.4. Näin saat sähköpostiisi kutsun Teams-tapaamiseen. 


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.


Lisätietoja

Koulutukseen määräpäivään mennessä ilmoittautuneille lähetetään kutsu verkkotapaamiseen. Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä.


Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 22.04.2021 13:00 - 16:00
    Paikka Teamsissa

Paikkoja

  • Osallistujia 15 /