Koulutukset

10 keinoa ajattelutaitojen opetukseen

Koulutuspäivässä opit keinoja ja menetelmiä, joilla voit aktivoida ja kehittää oppilaiden ajattelun taitoja laaja-alaisen osaamisen L1 –kokonaisuuden mukaisesti.  Menetelmät sopivat eri ikäisten oppilaiden kanssa käytettäviksi eri oppianineissa ja monialaisissa oppimiskokonaisuuksissa.

Osallistujat saavat oman kokemuksen jokaisesta menetelmästä päivän aikana, ja niiden avulla tutustutaan teoreettisiin perusteisiin sekä Opetussuunnitelman perusteiden linjauksiin L1:n tavoitteista.

Koulutuksessa opitaan keinoja mm.

Keskittymiseen ja havainnointitaitojen kehittämiseen Ajatusten jakamiseen ja yhdessä ajatteluun Ymmärryksen ja vastuun lisäämiseen omasta oppimisesta Hyvien kysymysten kehittelyyn Monimutkaisten ongelmien pohtimiseen Ajattelun eri tasojen huomioimiseen Oppimisen ja ajattelun ohjaamiseen

Perusopetuksen opetus- ja ohjaushenkilöstölle suunnattu workshop-tyyppinen koulutus rakentuu osallistujien omalle työskentelylle ja teoreettinen aines käsitellään eri menetelmien avulla toiminnallisesti. Kouluttajan toiminta mallintaa ajattelutaitoja ohjaavan opettajan toimintaa.

Ota päivään mukaan Opetussuunnitelman perusteet sähköisenä tai paperiversiona! 


Ilmoittautuminen on valitettavasti päättynyt


Takaisin koulutuksiin

Tiedot

Päivät

  • 22.03.2018 09:00 - 15:30
    Paikka Tampere, Valtatie 30 (Hatanpään valtatie 30) NH1
    Kouluttaja(t) KM, työnohjaaja STOry Päivi Nilivaara

Paikkoja

  • Osallistujia 19 / 35
  • Varasijalla 0 / 5

Materiaalit